Meer comfort met nieuwe hoortoestel accessoires

Signia hoortoestellen van Sivantos staan bekend om hun natuurlijke geluid, goede spraakverstaanbaarheid en eenvoudige bediening. De nieuwe accessoires bieden nóg meer comfort.

  • MiniPocket: afstandsbediening zo klein als een sleutelhanger
  • Nieuwe TV Transmitter: verbeterd design en functionaliteit
  • Compatibel met vrijwel alle Signia hoortoestellen

De miniPocket afstandsbediening is klein en kan discreet als sleutelhanger worden gedragen. De nieuwe TV Transmitter heeft een extra optische ingang en kan intuïtief worden bediend. Deze verbindt TV apparaten of stereoapparatuur met de easyTek waarmee het geluid direct naar de hoortoestellen wordt gestuurd. Dagelijks gebruik van hoortoestellen wordt nóg eenvoudiger en comfortabeler met de TV Transmitter en miniPocket.

miniPocket: simpel en discreet

De miniPocket biedt hoortoesteldragers een comfortabele en discrete oplossing om hun hoortoestellen op afstand te kunnen bedienen. De miniPocket is zo klein dat hij onopvallend als sleutelhanger kan worden gedragen en is compatibel met alle Signia hoortoestellen.

TV Transmitter: compatibel met alle moderne tv-apparaten en stereosystemen

De vernieuwde TV Transmitter is compatibel met alle moderne TV’s en stereosystemen. De Transmitter heeft een stereo-ingang van 3,5 mm, een optische ingang en is ook te verbinden via een RCA-adapter (Cinch). Als er verbinding is, stuurt de zender het geluid met de easyTek zonder waarneembare vertraging via Bluetooth
naar het hoortoestel.

De TV Transmitter is eenvoudig te verbinden en te bedienen. Naast LED’s die de verbindingsstatus weergeven, heeft de TV Transmitter extra knoppen voor volumeafstelling.

easyTek: de basis voor goede verbindingen

De bewezen accessoire easyTek biedt de voordelen van een afstandsbediening, maar is ook een Bluetooth-interface voor een ruime keuze aan elektronische apparaten voor moderne communicatie en entertainment. De easyTek maakt direct verbinding met computers, smartphones, telefoons of muziekspelers via Bluetooth of maakt gebruik van de TV Transmitter om verbinding te maken met TV’s en stereo’s zonder Bluetooth. Vervolgens wordt het geluid direct naar de hoortoestellen verzonden.

Met de miniPocket en de TV Transmitter heeft Sivantos haar ruime keuze aan accessoires voor hoortoestellen uitgebreid, inclusief gratis apps voor smartphones (voor iOS en Android). Deze kunt u ook gebruiken om de vele Signia hoortoestellen op afstand te bedienen.

Meer informatie is te vinden op: www.signia-pro.nl/apps-and-accessories