‘Hoorzorg waar u ook bent’ heet voortaan Starkey ‘TeleHear’!

Moeiteloos verbinding maken met uw klanten overal ter wereld!

Om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die steeds vaker audiologische assistentie ‘op afstand’ vragen, heeft Starkey zijn oplossing hiervoor met de introductie van ‘TeleHear’ nog verder uitgebreid. TeleHear is een synchrone tool voor het programmeren van zorg op afstand waarmee u moeiteloos verbinding kunt maken met uw klanten, waar deze zich ook ter wereld bevinden.

TeleHear voegt nu de mogelijkheid toe om vergaande individuele aanpassingen te maken, zoals het in- en uitschakelen van programma’s, het wijzigen van instellingen en de bediening van de toestellen. De basis van TeleHear wordt gevormd door een live videoverbinding met uw klant via de Thrive app. De compatibiliteit van de smartphone van uw klant kunt u natuurlijk eenvoudig controleren met deze QR code. Wanneer u als audicien een sessie start, hoeft uw klant alleen maar op de ‘pop up’ op zijn iPhone of Android smartphone te drukken om de sessie te starten.

Realistischer dan een belevingsruimte in de winkel, is om de hoortoestellen in te stellen voor (en op) de locatie waarin de klant zich op dat moment ook daadwerkelijk bevindt en waar hij een wijziging voor wenst. Immers, de gebruiker kan dan meteen in “real life” beleven hoe het geluid klinkt en of de aanpassingen die u doet ook daadwerkelijk een verbetering zijn, zonder bezoek aan uw winkel. Dat is pas een onderscheidende service.

Met Livio is het mogelijk om al vanaf ZN categorie 3 de hoortoestellen op afstand te programmeren. Zolang u de inloggegevens heeft van het TeleHear dashboard, kunt u dit doen vanaf welke pc of laptop u maar wilt, ongeacht of de klantgegevens in dat betreffende systeem staan of niet.

U hoeft overigens niet van tevoren na te denken of u uw klant programmeren op afstand wilt aanbieden, dat kan namelijk ook altijd achteraf door uw klant een code sturen waarmee TeleHear wordt geactiveerd.

Méér weten?

Download hier het TeleHear Protocol NL
Download hier de TeleHear Systeem Setup NL
Op de website van Starkey Pro vindt u eveneens een uitgebreide toelichting. (in het Engels).

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl