RogerDirect begin van nieuw tijdperk

Het volle potentieel van de SWORD-chip komt op gang! Alsof Made-For-All, oplaadbaar en liefde op het eerste geluid nog niet genoeg waren, lanceert Phonak nu RogerDirect, de nieuwste functionaliteit voor alle Marvel hoortoestellen.

Niet langer is een Roger halslus of ‘schoentje’ vereist voor Marvel dragers om het draadloze signaal van een Roger microfoon te ontvangen, een absolute mijlpaal in onze 70 jarige historie!

Installatie licentie

Uniek van Roger is dat het geschikt is voor alle merken hoortoestellen, BCD en CI’s. Dat heeft wel als gevolg dat er altijd een los ontvangertje (neklus/schoentje) nodig is. Marvel dragers mogen zich tot een exclusieve clientengroep rekenen want voor hen is dat niet meer nodig! U installeert de licentie van een Roger X in het hoortoestel met de speciale installer. In bijgaande filmpje wordt dit getoond.

Als u uw Marvel-client Roger wilt aanbieden, dan moet u naast de Roger microfoon (bv. Roger Select of Roger Pen) ook per oor een Roger X bestellen. U gaat die vervolgens installeren met de installer zoals op het filmpje getoond.

Roger is bewezen de beste manier om goed te verstaan in lawaai en over afstand. Voor duizenden mensen betekent dit dagelijks meer ontspannen communiceren, goed blijven functioneren in hun baan of zelfs het voorkomen van sociaal isolement.

Marvel 2.0 voor iedereen

Ook cliënten die al Marvels gekocht hebben, kunnen beschikken over RogerDirect. U dient hiervoor de firmware update uit te voeren in Target 6.1 (deze zal direct al automatisch naar voren komen als u de toestellen aansluit aan de nieuwe Target 6.1 aanpasmodule).

Meer informatie

www.phonak.com