Signia introduceert: Artificial Intelligence

Stelt u zich eens voor dat u uw klanten zou kunnen helpen bij elke stap in hun reis naar een beter gehoor, ook buiten uw kantoor. Dat kan nu – met de revolutionaire Signia Assistant:

Signia Assistant is de nieuwe, intelligente manier om beter in te spelen op de behoeften van uw klanten. De Assistant werkt als een verlengstuk van uzelf, geeft inzicht in de uitdagingen die uw klanten in het dagelijks leven ervaren en helpt u bij het optimaliseren van hun luisterervaring.

Via de Signia-app op de smartphone van uw klant biedt de revolutionaire artificial intelligence van de Signia Assistant 24 uur per dag ondersteuning door middel van geluidsaanpassingen. Het enige wat uw klanten nodig hebben, is hun Signia Xperience hoortoestellen en de app. En alles wat u nodig heeft is Connexx, waar u alle veranderingen die de Assistant heeft doorgevoerd en de geschiedenis van alle interacties met uw klant kunt vinden.

Met de nieuwe Signia Assistant

  • Zijn uw klanten verzekerd van ondersteuning, 24 uur per dag.
  • Zijn minder vervolgbezoeken nodig, omdat de Assistant geluidsaanpassingen “in de echte wereld” voor zijn rekening neemt.
  • Wordt fijnregeling gemakkelijker, omdat elk probleem precies zo wordt weergegeven als het zich heeft voorgedaan en u uw klanten niet hoeft te vragen of ze nog weten wat er weken geleden is gebeurd.
  • Verhoogt u uw klanttevredenheid en conversie, omdat u in staat bent nauwkeuriger in te spelen op de behoeften van nieuwe en ervaren hoortoesteldragers.
  • Maakt u tijd vrij om meer klanten te helpen dan ooit tevoren.

Profiteer van al deze voordelen en moedig uw klanten aan de Signia-app te gebruiken. Het biedt voordelen, zowel voor u als uw klanten. En sluit naadloos aan bij de trend waarbij de consument “twenty four seven” alles wil en kan opzoeken. Kijk naar de ontwikkelingen op het gebied van home automation, zoals Google Home, Siri en de What’s app dienstverlening van bedrijven. We kunnen er niet om heen: de consument wil instant informatie. Met de komst van de Signia Assistant voldoet u aan die vraag van uw klanten en bent u klaar voor de toekomst.

Wilt u meer informatie over de Signia Assistant? Neem dan contact op met uw Sivantos Sales manager of de Sivantos Customer Service via telefoonnummer 088 1466 600.