Starkey’s universele connectiviteit

De overzichtelijke line-up van vijf Starkey hoortoestel accessoires werken met 2,4 GHz draadloze connectiviteit zodat uw klant optimaal verbonden blijft met de wereld om hem heen.

Starkey accessoire van de maand mei: Remote Advance

De laatste maanden heeft Starkey steeds één accessoire extra in het zonnetje gezet met een mooie kortingsactie. Deze maand is het de beurt aan de Starkey Remote Advance!

De compacte -gunstig geprijsde afstandsbediening- beschikt over vernieuwde functies voor het instellen van programma’s en volume, dempen van het geluid van de hoortoestellen en in- en uitschakelen van andere speciale functies.

Compatibel met de gehele Livio Series hoortoestellen. Zeer eenvoudige koppeling met de toestellen die de Remote Advance automatisch herkennen wanneer ze ingeschakeld zijn en zich binnen het draadloze bereik van elkaar bevinden.

De gehele maand mei 2021 extra gunstig geprijsd: vier halen, drie betalen! S.v.p. bij uw bestelling ‘kortingscode 50’ vermelden, dan wordt de actie direct op uw factuur verrekend.

Starkey Product- en features overzicht 2021

Starkey heeft veel opties, misschien teveel om altijd allemaal te onthouden.
Wilt u daarom méér overzicht over bijvoorbeeld de onderscheidende features per techniek niveau? Of duidelijke klantgerichte informatie over Starkey’s Thrive- en Thrive Care app en 2,4 GHz draadloze accessoires? Dan is dit handige document iets voor u: het Starkey Product- en Features overzicht 2021

Accountmanagers Starkey Nederland
Suzanne Bus | [email protected] – 06-183 542 27
Jeroen Douw | [email protected] – 06-220 620 70

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl