Ponto Softband opent de wereld van het horen – zonder operaties

Voor kinderen met gehoorverlies kan vroegtijdige ondersteuning het verschil betekenen tussen geluid horen en taal leren of een situatie waarin het gehoorverlies de ontwikkeling in de weg staat. De Ponto Softband van Oticon Medical geeft kinderen en volwassenen de mogelijkheid het Ponto Systeem uit te proberen en ervaren – zonder dat daarbij een operatie komt kijken. Deze is leverbaar in 14 kleuren, meer draagopties en een design voor comfortabel alledaags gebruik.

Ervaar Ponto-geluidskwaliteit

Earline-Ponto-04-2017-2De verstelbare Ponto Softband wordt gewoon rond het hoofd gedragen. Wanneer je de Ponto sound processor bevestigt, stuurt deze geluidstrillingen door het bot naar het binnenoor. Dit verleent toegang tot de vermaarde Ponto-geluidskwaliteit.

Met de Ponto Softband en een Ponto sound processor hebben kinderen gemakkelijk toegang tot spraak en geluiden, zodat ze de wereld om hen heen kunnen verkennen en ermee om kunnen gaan. Dit biedt hen een geweldige basis voor de ontwikkeling van spraak.

De Ponto Softband-oplossing is geschikt voor kinderen met conductief/gemengd gehoorverlies en eenzijdige doofheid. De band kan ook door volwassenen worden gebruikt die geen baat hebben bij reguliere hoortoestellen of die tijdelijk oorproblemen ondervinden, zoals verstoppingen of ontstekingen.

Ontworpen om tegen het ruigste spel bestand te zijn

Kinderen houden niet van stilzitten. Daarom is de Ponto Softband ontworpen om comfortabel te zitten en toch tegen de slijtage van het alledaagse gebruik door kinderen bestand te zijn.

Earline-Ponto-04-2017-3

Verstel en pas de band aan naar voorkeur aan

De Ponto Softband is van zacht elastisch materiaal vervaardigd dat kan worden aangepast om perfect op alle maten hoofden te passen, zelfs op de hoofdjes van pasgeboren baby’s. Als je bovendien twee Ponto sound processors gebruikt, kan de Ponto Softband eenvoudig worden afgesteld voor een extra sound processor.

 

 

Kies een favoriete kleur

Met een keuze uit 14 verschillende kleuren kun je er zeker van zijn dat er een Ponto Softband is die bij elke stijl past. De sound processor kan eenvoudig gepersonaliseerd worden met het uitgebreide assortiment skins en stickers.

Draag hem op je favoriete pet

Earline-Ponto-04-2017-6De Ponto SoundConnector™ en de sound processor kan aan een pet of ander hoofddeksel bevestigd worden.

 

 

 

 

Bron en meer informatie: www.oticonmedical.nl