65ste Internationale Congres voor Hoorprofessionals en Handelsbeurs 2020 uitgesteld!

De EUHA en BVHI laten in een brief aan afgevaardigden, sprekers, standhouders en bezoekers weten dat het geplande congres voor de hoorbranche en de bijbehorende beurs, geen doorgang zal vinden dit jaar. De organisatoren lieten eerder nog weten dat de beurs, die plaats zou vinden van 7 tot 9 oktober dit jaar, waarschijnlijk wel door kon gaan. Nu blijkt, tot hun spijt, toch dat het onverantwoord zou zijn en is besloten de gezondheid van alle bezoekers, deelnemers en medewerkers, niet in het geding te brengen.  

Daarom hebben de EUHA en BHVI toegestemd in het uitstellen van het 65ste Internationale Congres voor Hoorprofessionals en de bijbehorende handelsbeurs. Deze zal nu plaats vinden in 2021. Datum en locatie zijn nog onbekend, maar zullen snel volgen, aldus de organisatie.

Om ervoor te zorgen dat u met plezier blijft uitkijken naar het evenement, is voor 2020 een programma opgezet met digitale lezingen. Met als hoogtepunt het bekende “Future Friday”, dat afgelopen jaar zijn debuut kende op het 64ste EUHA Congres.

Meer informatie volgt binnenkort dus houd onze site in de gaten.