Aftershokz: hét cadeau voor onder de kerstboom


De feestdagen staat voor de deur en uw klanten zijn druk bezig met de voorbereidingen voor alle feestelijkheden. Daar hoort ook cadeautjes kopen bij!

Tijdens deze laatste maand van het jaar is het drukker dan gemiddeld in uw winkel. Maak hier handig gebruik van en verhoog zo eenvoudig uw omzet! Battery Benelux heeft sinds kort de Aftershokz open ear headphones in het assortiment, een uniek product met het ‘wow’ effect bij gebruik.

Velen herkennen dit ongetwijfeld: tijdens het sporten genieten van muziek, maar het is niet prettig om afgesloten te zijn van de omgeving. Of de oordopjes vallen tijdens het bewegen steeds uit uw oren. Een schoolgaand kind fietst naar school met muziek, maar hoort zo niets van het overige verkeer.

De Aftershokz headphone is in deze gevallen de oplossing. Ook de Telegraaf is enthousiast, zoals in deze review over de Aftershokz Trekz Titanium te lezen is. Battery Benelux biedt u nu de mogelijkheid om een gratis display met demo-model van de Aftershokz Trekz Titanium in uw winkel neer te zetten. Uw klanten kunnen, bijvoorbeeld tijdens het wachten, bij u in de winkel direct het ‘wow’ effect ervaren en verleid worden tot een impulsaankoop.

Bij aanschaf van slechts 6 stuks Aftershokz Trekz Titanium ontvangt u een display met demo-model bij uw bestelling. U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren: Slate Grey, Ocean blue, Ivy Neon Green en Pink, combineren mag.

Kijk voor meer informatie op www.batterybenelux.nl of T. +31 (0) 88 530 6000.