“Als ik naar de auto’s kijk, dan wil ik de AutoRAI zijn”

Voor de rubriek ‘Audicien aan het woord’ ging team Earline op pad naar Nunspeet om daar met Hendri van Veen te praten over het ondernemerschap achter Optiek van Veen en OOG+OOR Zorgcentrum Noordwest Veluwe. Deze twee ondernemingen acteren los van elkaar met ieder zijn eigen visie. Toch staat er één ding centraal: toegankelijk zijn voor de klant.

Na een goede kop koffie worden we hartelijk uitgenodigd op het kantoor van Hendri van Veen waar hij duidelijk een boodschap uitdraagt: de opticiens en audiciens kunnen onderscheidend zijn door kwaliteit en toegankelijkheid. “Dat is de grote missie van bedrijven: toegankelijk zijn. Met alle concurrentie die er is, is het belangrijk om te kijken naar de toegankelijkheid. Daar zit de grootste bottleneck in. Internet is lekker snel en toegankelijk, maar dat kan ook in een fysiek bedrijf. Daar geloof ik heel sterk in, dat je gewoon een bericht kan sturen. Als ik naar de auto’s kijk, dan wil ik de AutoRAI zijn. Voor ieder segment wil ik er zijn, het moet alleen wel passen bij de kwaliteit van de klant”, aldus Hendri van Veen. De praktijk volgt snel: een telefoontje van een klant die hij écht even op moet nemen. Na een goed uur over het ondernemerschap te hebben gepraat, krijgen we een rondleiding door zijn twee zaken. Tot slot wordt ons een goede broodjestent aanbevolen waarna we afscheid nemen. Als we omkijken, zien we Hendri van Veen alweer lachend met de klant een praatje maken.

Lees meer…

De hele ‘Audicien aan het woord’ zal verschijnen in de volgende Earline Magazine die binnenkort bij u op de mat zal vallen.