Arthur Romijn nieuwe Managing Director van Sonova Audiological Care Nederland

Sonova Audiological Care Nederland, de bedrijfsgroep achter de Schoonenberg hoorwinkels, voert enkele wijzingen door in haar managementteam. Arthur Romijn is per direct benoemd tot Managing Director. Hij volgt Managing Director Steven Thomas op die binnen de Sonova Group een internationale uitdaging aangaat. Daarnaast is Wesley van der Linden aangesteld als Sales & Operations Director binnen het team.

Romijn heeft uitgebreide ervaring binnen de markt van hooroplossingen. Hij startte in 2006 als Marketing Manager en na negen jaar in deze functie werkte hij drie jaar als Chief Marketing Officer bij Geers in Duitsland. In 2018 keerde Arthur terug bij Schoonenberg in de functie van Sales & Marketing Director. In deze rol was hij eindverantwoordelijk voor zowel de marketing- als de salesorganisatie.

De functie van Sales & Operations Director wordt sinds 1 oktober 2020 ingevuld door Wesley van der Linden. Hij is ook een bekende binnen de Sonova Group. In 2013 begon Van der Linden bij Audionova International als Business Controller en in 2015 verhuisde hij naar Italië om daar de functie van Country Controller bij Audionova in te vullen, waar hij verantwoordelijk was voor Operations, Finance en IT.