audibene blijft groeien en opent nieuw kantoor in Utrecht

Sinds de start van audibene op de Nederlandse markt, 6 jaar geleden, zijn er grote stappen gemaakt. Gestart in een kleine audicienwinkel in Oldenzaal, is het nu tijd om uit te breiden. Met trots vermelden ze dat ze een nieuw kantoor openen in Utrecht.

Waar ze in de begintijd van audibene nog met een kleine klantenkring en enkele partneraudiciens van start gingen, hebben ze zich over de afgelopen jaren tot een van de belangrijkste spelers in de markt ontwikkeld. Om verder te kunnen groeien en hun reeds hoge kwaliteitsstandaard te kunnen door ontwikkelen, wordt van het kantoor een multidisciplinaire locatie gemaakt. Hierin volgen ze het succesvolle voorbeeld van hun Duitse collega’s in Mainz. Het unieke van deze opzet is dat zij op deze locatie gaan samenwerken met een van hun partneraudiciens, Hoorpartners. Deze nauwere vorm van samenwerken geeft hun de kans om van elkaar te leren en nieuwe verkooptechnieken te ontwikkelen om hun klanten nog beter naar een passende hooroplossing te begeleiden.

Het nieuwe kantoor, gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht, wordt in juni geopend. Vanwege de uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar gemotiveerd personeel. Ze zoeken een administratieve kracht tevens officemanager en meerdere sales consultants. De vacatures zijn hier en hier te vinden.

Voor vragen naar aanleiding van dit artikel kan contact worden opgenomen met Lieke Baak via [email protected].