Bernafon’s Zerena maakt gebruik van DECS technologie

DECS™ maakt een grote stap, namelijk van adaptieve naar dynamische hoortoestelrespons. Bernafons gepatenteerde technologie is gebaseerd op een continue analyse van de omgeving waardoor het goed reageert op actieve en snel veranderende omgevingen.

DECS™ bestaat uit 4 features:

Continuous Environment Detection analyseert razendsnel de omgeving met hoge precisie. De storende omgevingsgeluiden worden weggehaald door het Dynamic Noise Management™ (DEM). Dit zonder daarmee de spraak aan te tasten. Dynamic Amplification Control™ (DAC) meet continu de verhouding tussen signaal en ruis. Die informatie wordt weer doorgegeven aan Dynamic Speech Processing™. Als laatst is er nog Dynamic Speech Processing™ (DSP). Dit versterkt het signaal accuraat, gebaseerd op de luidheid en de informatie over de omgeving die het heeft ontvangen van DAC™.

Voordelen voor de eindgebruiker

DECS™ maakt geen gebruik van arbitraire classificatiegrenzen. Het werkt in snel veranderende luistersituaties waardoor de eindgebruiker altijd dynamische en vloeiende versterking ontvangt. Voordelen van het gebruik zijn; hoge acceptatie van hoortoestellen in lawaaiige omgevingen, minder luisterinspanning in lawaai en hoog comfort in rumoerige omgevingen.

Meer informatie

www.bernafon.nl