Dank Dorothé en welkom Dianne als nieuwe directeur AuDidakt

Dianne van der Graaf neemt het directiestokje over van Dorothé van den Aker. Na bijna 11 jaar besloot Dorothé om Wissenraet Van Spaendonck, en daarmee ook AuDidakt, te verlaten.

“Vanaf de oprichting van AuDidakt in 2016 heb ik als directeur een bijdrage mogen leveren aan de organisatie van bij- en nascholingsactiviteiten voor audiciens. Met veel plezier en energie heb ik de afgelopen jaren samen met het bestuur en met velen van jullie gewerkt aan de organisatie van het Audicienscongres, (digitale) scholingssessies en de introductie en doorontwikkeling van PE online. Belangrijk werk, want de hoorzorg en de wereld om ons heen zijn beweeglijk, en up-to-date geschoolde audiciens zijn daarin cruciaal”, aldus Dorothé.

Het is voor haar nu tijd voor verandering. Na de zomer gaat ze aan de slag bij de Provincie Noord-Brabant als regionaal accountmanager, vooral in het ‘ruimtelijk domein’. Haar collega Dianne van der Graaf neemt de rol van directeur AuDidakt over. Zij is goed bekend in de hoorzorg en beschikt daarnaast over ervaring als verenigingsmanager voor enkele brancheverenigingen. We wensen Dianne veel succes in haar nieuwe functie!