De automaat die verder gaat: AutoSense OS


Begin 2015 heeft Phonak u kennis laten maken met de eerste modellen uit hun gloednieuwe platform Venture.

De Audéo V mocht het spits afbijten, gevolgd door Bolero V en nu Virto V. Centraal in dit platform staat de nieuw ontwikkelde automaat AutoSense OS. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk en wat maakt AutoSense OS uniek?

Een natuurlijk geluid met optimale verstaanbaarheid
Iedereen is het er over eens; Venture is de nieuwe norm als het gaat om verstaanbaarheid, geluidsbeleving en comfort. Door een nieuwe benadering van de beoordeling van luistersituaties is een automaat ontwikkeld die prestaties levert die tot nu toe onbereikbaar waren. Geluid klinkt natuurlijker en rustiger, terwijl de verstaanbaarheid optimaal gewaarborgd blijft. De bron van dit nieuwe geluid heet AutoSense OS.

Hoe werkt het?
Terwijl tot op heden de automaat kon kiezen uit een vijftal verschillende instellingen, heeft Ventures AutoSense OS nu wel zeven programma’s die ook nog eens met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het resultaat is een spectrum van meer dan 200 verschillende instellingen die door de automaat in het toestel gecreëerd kunnen worden.

Hierdoor wordt elke luistersituatie veel nauwkeuriger het hoofd geboden waarmee verstaanbaarheid maar ook comfort optimaal worden verzorgd. In onderstaande link in het filmpje wordt nog eens duidelijk uitgelegd hoe het werkt.

www.phonak.nl