De wetenschap achter Automatic Sound ManagementSoms heeft u uw handen vol in het leven – daarom is de SONNET ontworpen voor automatische aanpassing aan elke luistersituatie.

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanpassen van instellingen of het veranderen van programma’s. De intelligente geluidsverwerking Automatic Sound Management 2.0 is in staat de natuurlijke functies van het oor na te bootsen en biedt een beter gehoor in alle situaties. Concentreer u op wat u wilt horen, niet op het programma dat u daarvoor nodig heeft.

Gebruikers van processors met Automatic Sound Management kunnen erop rekenen dat aanpassingen aan de verschillende luisteromstandigheden automatisch worden gemaakt. Dit is ook belangrijk voor baby’s of kleine kinderen die niet in staat zijn om veranderingen in hun omgeving te herkennen en ook hun processor daar niet op kunnen instellen.

MED-EL‘s superieure front-end verwerking met automatisch geluidsbeheer detecteert veranderende geluidsomgevingen en past zich automatisch aan zodat u dit niet hoeft te doen.

Voor meer informatie over hoe Automatic Sound Management werkt, bezoek onze website: http://www.medel.com/nl/automatic-sound-management…

De SONNET combineert uitstekende luisterervaringen met groot gebruiksgemak.