Dennis Havermans benoemd tot bestuurslid StAr

Met ingang van 12 mei is Dennis Havermans, directeur Strategie en Allianties bij Beter Horen, toegetreden tot het bestuur van de Stichting Audicienregister (StAr).

Namens de Kwaliteitsaudiciens (dKA), waarvan ook Schoonenberg en Van Boxtel deel uitmaken, en het Collectief van Zelfstandige Audiciens (CVZA) zal Havermans hun belangen bij de StAr behartigen.

De dKA- en CVZA-ketens ondersteunen de benoeming en spreken hiermee het vertrouwen uit dat Havermans de beste gesprekspartner is om hun belangen te behartigen en de doelstelling om de gezamenlijke klanten van nog betere hoorzorg te voorzien hoog te houden. De kwaliteitsbedrijven in Nederland werken gezamenlijk aan een aantal strategische speerpunten die direct gerelateerd zijn aan thema’s zoals eenzaamheid, klachten op het werk als gevolg van verminderd horen, valpreventie en pathologische ziektebeelden zoals dementie. Goede hoorzorg levert een belangrijke bijdrage aan mogelijke oplossingen.

Dennis Havermans is directeur Strategie en Allianties bij Beter Horen, wereldwijd hoorspecialist. In zijn functie richt Havermans zich op de contractering met zorgverzekeraars en bekostigingsvraagstukken. Vanuit zijn verantwoordelijkheid heeft hij diverse bestuurlijke taken. Hij is daarnaast verbonden aan onderzoekscommissies en werkgroepen in de publieke sector. Bovendien is Havermans verantwoordelijk voor de afdelingen Medical Affairs en Kwaliteit & Processen, waarin de kwaliteit van hoorzorg en audiologie wordt geborgd. Havermans heeft diverse nevenfuncties, o.a. bij het Ministerie van Defensie en het Veteranenplatform.