Doorbraak voor CI-dragers: Phonak Naída Link in Nederland


Met trots delen Phonak en Advanced Bionics u mede dat de Phonak Naída™ Link beschikbaar is op de Nederlandse markt. Dat is goed nieuws voor al uw cliënten met een cochleair implantaat van Advanced Bionics.

Het Phonak Naída™ Link-hoortoestel is het eerste hoortoestel dat speciaal ontworpen is om samen te werken met de Naída CI-spraakprocessor Q70 of Q90 van Advanced Bionics.

Het is nu voor het eerst mogelijk dat een hoortoestel en een CI samenwerken. Door gebruik te maken van de unieke Binaural VoiceStream Technology reageren zowel hoortoestel als CI optimaal op veranderende luistersituaties.

Zo worden binaurale functies als ZoomControl, StereoZoom en DuoPhone mogelijk. Daarnaast kunnen cliënten ook kiezen uit een breed assortiment draadloze Phonak-accessoires die audio rechtstreeks naar beide apparaten streamen voor een moeiteloze luisterervaring.

Uitvoeringen
De Phonak Naída Link is beschikbaar als UP of RIC model (met speakers xS, xP en xSP).

Vergoeding
De beide Naída Link toestellen zijn geregistreerd als categorie 99 hoortoestellen. Een voorschrift is dus vereist.

In het geval u cliënten heeft die geïnteresseerd zijn in het Phonak Naída™ Link-hoortoestel kunt u contact opnemen via het reguliere Phonak-kanaal.

Ga voor meer informatie naar http://www.advancedbionics.com/nl/nl/products/bimo…