Earline #oornaarelkaar

We hebben oor naar elkaar, zeker in deze tijd. We hebben oor naar u als audicien. Horen is namelijk onze drive. Of uw hoorzaak nu dicht of (deels) open is momenteel, u heeft dagelijks te maken met de maatregelen rond de coronacrisis. Earline zoekt graag een positieve verbinding met u in deze tijd en heeft een speciaal aanbod.

Want goed nieuws is en blijft er (gelukkig) ook, door deze situatie ontstaan kansen. We willen u graag helpen om uw verhaal te vertellen, uw collega-audiciens te inspireren, maar er zijn zeker ook mogelijkheden dat wij u bijvoorbeeld ondersteunen op het gebied van onze expertise: het goed formuleren en redigeren van (online) teksten. Content aanpassen naar deze tijdgeest. Wij hebben altijd ruimte om even te sparren en samen goede ideeën uit te werken. We zijn, naast het Earline-platform, een full-service bureau, dus kunnen heel veel op veel (communicatie)vlakken.

VLOGGEN MAAR!

Als u niet kunt werken, wat doet u dan? Bent u de winkel aan het schilderen, thuis een slaapkamer aan het behangen, druk in de tuin met de hogedrukspuit, helpt u de kinderen met online lessen of doet u boodschappen voor uw buren? Stuur onze Emma ([email protected]) uw vlog en zij plaatst ‘m op de Facebookpagina van Earline! Belangrijk is, dat u de #oornaarelkaar uitspreekt of als tekst in de vlog zet. Zo maken we een mooie verbinding met elkaar.

We doen het namelijk samen!

Laat het ons weten als we u kunnen helpen. Stuur een mail naar Dennis via [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!