Een nieuwe geluid. Een nieuwe toekomst!


Met trots mag Unitron u voor de 4e editie van de uAcademy uitnodigen! De doelstelling van hun congres is dat zij u vernieuwende informatie geven over de huidige markt van hoortoestellen en hoe te groeien naar een mooie toekomst.

Vorig jaar heeft Unitron daarin geprobeerd u een platform te geven om te luisteren en te praten over de veranderingen in de hoorzorg. Zij kijken hier met een goed gevoel op terug en vanuit hier is het tijd om door te gaan. Zoals altijd is de markt zeer veranderlijk. Unitron wil u graag helpen een nieuwe toekomst in te gaan, waarin u zich onderscheidt in service, klanttevredenheid, loyaliteit en de algehele klantbeleving.

Tijdens deze editie zullen ze heel concreet onze visie hierin aangeven. De sprekers leggen u uit hoe uw klant keuzes maakt en hoe deze zijn te beïnvloeden, wat de trends zijn en waar er successen mee geboekt worden.

Grootse onthulling tijdens de uAcademy!

Daarnaast heeft Unitron een aantal nieuwe elementen toegevoegd om u zoveel mogelijk ideeën mee te geven waar u ook direct mee aan de slag kan gaan. Zo biedt Unitron in het middag programma twee verschillende workshops aan over klantloyaliteit en neuromarketing.

Voor een inspirerende dag met een blik op de toekomst schrijft u zich direct in!

Unitron ziet u graag op zaterdag 1 Oktober 2016 vanaf 9.15 met een lekker bakje koffie.

Voor meer informatie en inschrijving:
www.unitron.com/uacademy2016