Een van de Accountmanagers van WERTGARANTIE Nederland aan het woord

WERTGARANTIE heeft de ambitie om flink te groeien, ook binnen de gehoorbranche. Het is hierbij van belang dat ze langdurige samenwerkingen blijven aangaan.

Bas (29 jaar) woont samen met zijn partner en hond Sjef in het mooie Millingen aan de Rijn en is sinds 2018 werkzaam als Accountmanager bij WERTGARANTIE Nederland (Regio Oost). In deze functie vervult hij vanuit Gelderland een belangrijke rol in het versterken van het netwerk. Daarnaast is Bas verantwoordelijk voor het onderhouden, begeleiden en het verzorgen van trainingen van bestaande relaties. Hieronder lees je Bas zijn ervaring binnen de gehoorbranche.

“Sinds mijn studietijd ben ik werkzaam geweest in een commerciële rol. Al snel kwam ik erachter dat er niets mooier is dan een echt tevreden en loyale klant. Het is geweldig om te ervaren dat klanten voor jou terug komen en dat je een optimale totaal oplossing kan bieden. Daar haal ik mijn energie uit!

De wereld verandert ontzettend snel en daarmee het aankoopproces van de klant. Door de opmars van online wordt het steeds gemakkelijker voor de klant om zich steeds beter voor te bereiden op de aankoop en te gaan ‘shoppen’. Het bieden van een optimale klantbeleving en totaal oplossing wordt hierdoor steeds belangrijker.

Als Accountmanager van WERTGARANTIE kan ik mijn steentje bijdragen aan deze optimale klantbeleving, ontzorging en klantenbinding. Het is prachtig om onze partners in de gehoorbranche de tools te bieden om dit te kunnen bewerkstelligen. Niets is vervelender dan een defect of verloren hoortoestel, het is immers een van je zintuigen.

Met WERTGARANTIE All Risk Flex kunnen al onze partners in de gehoorbranche de klant met een defecte (ook schade door eigen toedoen) of verloren hoortoestel optimaal van dienst zijn. Het enige wat de klant hoeft te doen is langs te gaan bij de audicien en het probleem wordt snel en vakkundig verholpen, zonder eigen risico! Hierdoor wordt de klant niet verrast door hoge reparatiekosten en kan onze partner doen waar hij/zij goed in is, de klant helpen met de juiste oplossing zodat de klant de juiste oplossing heeft voor zijn/haar gehoor.

Niet alleen de klant heeft profijt van WERTGARANTIE All Risk Flex, ook voor de audicien wordt het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Een integratie in AcouSoft, minimale administratie en snelle schade afhandeling zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op wat er toe doet. Zo biedt All Risk Flex, u als audicien, de mogelijkheid het aan te bieden aan werkelijk iedere klant. Of het nu gaat om een nieuw hoortoestel of een hoortoestel dat al in gebruik is, het kan beide verzekerd worden met ons product. Ook bieden wij flexibiliteit in betalingsmogelijkheden waardoor iedere klant gebruik kan maken van deze optimale zekerheid, met een grote of kleine portemonnee.

Een samenwerking aan gaan kost niets maar het levert wel wat op. Mocht je eens willen sparren over je wensen en hoe WERTGARANTIE Nederland deze kan vervullen, dan kun je mij bereiken via 06-12678045 of stuur een email naar [email protected].

Tot snel!”