Een van de Accountmanagers van Wertgarantie Nederland aan het woord

WERTGARANTIE heeft de ambitie om flink te groeien, ook binnen de gehoorbranche. Het is hierbij van belang dat ze langdurige samenwerkingen blijven aangaan. De kracht zit in hun mensen, dus wie kan er beter vertellen over het werken bij WERTGARANTIE Nederland dan een van de accountmanagers? De komende weken zullen de accountmanagers van WERTGARANTIE zichzelf voorstellen. Deze week is als eerst Cor Flameling (39 jaar) aan de beurt.

Cor woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Drachten en is sinds 2016 Accountmanager bij WERTGARANTIE Nederland (Regio Noord). In deze functie vervult hij vanuit Friesland een belangrijke rol in het versterken van het netwerk. Daarnaast is Cor verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties. Hieronder leest u Cor zijn ervaring binnen de gehoorbranche.

“Inmiddels doe ik binnen de gehoorbranche succesvol zaken met een aantal gehoorzaken en een tussenpersoon. De contacten zijn goed en het is mooi om ook binnen deze branche onderdeel te mogen zijn van een mooi resultaat. Van niets iets maken, daar haal ik mijn voldoening uit. Met elkaar een ontwikkeling doormaken, die passend is bij de organisatie en die vervolgens leidt tot het gewenste resultaat.

WERTGARANTIE All Risk Flex is een top service product voor iedereen die zekerheid voor zijn of haar hoogwaardige en kostbare hoortoestel belangrijk vindt. Met All Risk Flex verzekerd u uw nieuwe en gebruikte gehoortoestel gewoon per maand. Het is gebleken dat we ons op een aantal punten positief onderscheiden ten opzicht van andere verzekeraars. Zo zijn we o.a. flexibel in zowel de manier van betaling (maandelijks, jaarlijks, of bijvoorbeeld per vijf jaar), minder administratieve procedures (rechtstreeks incasseren bij de eindklant), géén eigen risico, aantrekkelijke provisie, binnenkort een koppeling met het kassasysteem én WERTGARANTIE Nederland heeft een klantenservice met een gouden randje. De verdiende bemiddelingsprovisie maakt WERTGARANTIE Nederland maandelijks over aan haar partner. Ingediende claims worden tijdig uitgekeerd. Kortom: “Zowel onze partner als haar klanten krijgen waar ze recht op hebben”.

Een samenwerking aan gaan kost niets maar het levert wel wat op. En het echte verdienen gebeurd pas achteraf, wanneer u de eindklant blij mag maken met de juiste oplossing zonder eigen risico. Mocht u eens willen sparren over uw wensen en hoe WERTGARANTIE Nederland deze kan vervullen, dan kunt u mij bereiken via 06-82459915 of stuur een email naar [email protected].

Laat van je horen!
Lit ris fan dy hearre!”

Cor Flameling