Elimineer achtergrondgeluiden met een HZ100 audiciencabine

De HZ100 audiciencabines of meetcabines zijn speciaal door Van Hillo Geluidsbeheersing ontwikkeld om achtergrondgeluiden te elimineren en zo de audicien de mogelijkheid te geven een goede gehoortest te kunnen afnemen.

Inmiddels staan er meer dan 130 opgesteld bij audiciens. Allen akoestisch gemeten en voldoen probleemloos aan de gestelde eisen als gehanteerd door het “Centrum voor Certificatie” om triage metingen te mogen doen.

Het gaat om degelijke cabines vervaardigd van geteste HZ100 panelen met binnen afmetingen van ca. 1000x1090mm en buitenmaat ca 2200mm hoog. Gestoeld op 50 jaar ervaring met geluidscabines, doorontwikkeld tot audiciencabine samen met mensen die hun sporen hebben verdiend in de audicien business.

Van Hillo Geluidsbeheersing gaat in principe uit van één type cabine die zij, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, als goedkoopste in Nederland, geplaatst, leveren. Afwijkende cabines qua afmeting of geluidseisen zijn ook mogelijk. De cabines bestaan uit bodem, dak en vier wanden, waarbij één wand, 1000mm zijde, grotendeels uit deur bestaat (ca. 950mm inloopbreedte) en dus rolstoelvriendelijk is. De cabine kan rechts of links van de deur het raam hebben, de deur kan zowel links als rechtsdraaiend uitgevoerd.

De afwerking van de panelen is standaard uitgevoerd in RAL9010, echter elke kleur is mogelijk. De cabines hebben, mede door het gebruik van fraaie rvs details, een degelijke en luxe uitstraling.

Van Hillo Geluidsbeheersing geeft 2 jaar garantie op de technische installatie. Zij zorgen continue voor reserve delen, ook ná de garantieperiode. Indien u geïnteresseerd bent in deze cabines bent u van harte welkom om eens plaats te nemen in eentje in Moerdijk, of contact op te nemen door te bellen of mailen.

VAN HILLO GELUIDSBEHEERSING – SINDS 1965
Kievitweg 5, 4791 RW KLUNDERT
T: +31 (0) 168 382 600
www.vanhillo.nl