Eliza Middelhoek, Gina van Dijk en Madelon Willems nieuw bij LT Media


Maak kennis met onze nieuwe collega’s: Eliza, Madelon en Gina.

Eliza Middelhoek, de versterking binnen het salesteam

Sinds 9 januari is Eliza werkzaam bij LT Media. Als enthousiaste salesmanager zal ze zich voornamelijk bezig gaan houden met alle salesactiviteiten rondom Trendline. Hierbij kunt u denken aan de sales betreffende het magazine, de nieuwsbrieven, social media en digitale magazines. Eliza wordt daarmee het aanspreekpunt voor al uw vragen. Om alle communicatiemogelijkheden te bespreken wil zij graag een afspraak met u maken.

Madelon Willems en Gina van Dijk

Madelon Willems en Gina van Dijk zijn sinds januari werkzaam bij LT Media. Zij zullen de webredactie verzorgen van alle merken. Dit houdt onder andere in dat zij de nieuwsbrieven opstellen, de websites onderhouden en social media up-to-date houden.

De titels waar Madelon zich op focust zijn ‘Eyeline Nederland’, ‘Eyeline België’ en ‘Jeweline’. Gina zal zich vooral bezighouden met de inhoud van ‘Earline’, ‘Trendline’ en ‘Horen Zien en Leven’.

Ontmoet onze nieuwe krachten

Alle drie de dames zullen ook diverse beurzen bezoeken om zich voor te stellen en kennis te maken. Wij wensen Eliza, Madelon en Gina veel succes!

Foto: v.l.n.r. Madelon Willems, Eliza Middelhoek, Gina van Dijk