EUHA 2016: ’s werelds grootste bijeenkomst van hoorspecialisten in Hannover


’s Werelds grootste bijeenkomst van specialisten op het gebied van hulp voor het gehoor, staat gepland van 19 t/m 21 oktober in Hannover, Duitsland.

Foto: Deutsche Messe AG ©

Hannover zal voor drie dagen het middelpunt van audiciens zijn tijdens het ‘International Congress of Hearing Aid Acousticiens’. Ongeveer 7500 afgevaardigden uit 80 landen zullen deelnemen aan het evenement. Hier worden ideeën en kennis onderling uitgewisseld.

Er zullen tweeëntwintig lezingen gehouden worden door presentatoren uit onder andere Amerika, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland. Ook zullen er workshops zijn met betrekking op de laatste ontwikkelingen in de medische, psychologische en audiologische aspecten van gehoorafwijkingen.

Op een locatie van maar liefst 15000m2 vinden de presentaties plaats over de laatste technologische ontwikkelingen op vlak van gehoorapparaten, metingen en diagnoses, en is hiermee dé plek en kans voor professionals om zaken te doen en kennis uit te wisselen.

Meer dan 120 exposanten zullen hun bedrijven presenteren, bezoekers krijgen de kans om informatie uit eerste hand te krijgen, contact te leggen met fabrikanten, en meer te leren over productvernieuwing.

Voor meer informatie: www.euha.org


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mhHaHVTOD9c?rel=0&w=640&h=360]