EUHA op Instagram!

Ter gelegenheid van de International Noise Awareness Day heeft de European Union of Hearing Aid Acousticians (EUHA) haar social media activiteiten uitgebreid! De EUHA is nu ook thuis op Instagram en neemt deel aan de wereld van prachtige foto’s en audiovisuele berichten.

Vanaf nu kunnen foto’s, videoclips en microberichten worden uitgewisseld op www.instagram.com/euhaev/. Follows, vind-ik-leuks en reacties worden zeer op prijs gesteld, net als delen natuurlijk.

Beate Gromke, voorzitter van de EUHA: “Voor het EUHA is netwerken van vitaal belang. Onze vereniging leeft van uitwisseling en biedt een sterk netwerk. Ik kijk ernaar uit om visuele berichten met u uit te wisselen op Instagram. De hele EUHA-gemeenschap zal daar baat bij hebben. En het is sowieso leuk! “

Dit nieuwe communicatiekanaal is een ideale interface voor de activiteiten van het EUHA op Facebook, YouTube en LinkedIn. Informatie over evenementen en nieuws van de vereniging kan snel worden geplaatst. Tegelijkertijd is het een kans voor de gemeenschap om verbinding te maken en 24/7 contact te houden.