Gaat u ook naar de themamiddag van Hypersound Clear?


Hoortoestel Benelux en Battery Benelux introduceren, in samenwerking met het beursgenoteerde bedrijf Turtle Beach, op 1 januari 2016 een revolutionaire manier van tv kijken!

Zij brengen de Hypersound Clear op de markt, een systeem waarbij twee speakers, in specifieke richting, geluid streamen naar bijvoorbeeld een slechthorende. “De hele familie kijkt tv, waarbij het geluidsniveau voor iedereen prettig is. Alleen de slechthorende krijgt het geluid luider aangeboden vanuit de speakers wanneer hij zich in de geluidsbeam bevindt”, vertelt Alexander Vermeer enthousiast.

De Hypersound is niet alleen geschikt voor de slechthorende, de doelgroep voor dit product is veel breder. U kunt met dit product, dat ontwikkeld is voor de private markt, uw klantenkring uitbreiden met onder andere de audiofiel!

“Naast hoortoestellen verkopen is het belangrijk dat er gezocht wordt naar nieuwe markten en dat er producten met goede marges geïntroduceerd worden”. Hypersound biedt u deze kansen en wordt exclusief door Hoortoestel Benelux en Battery Benelux aangeboden binnen de Benelux.

Hoortoestel Benelux en Battery Benelux organiseren op 25 en 27 januari 2016 een themamiddag over deze ontwikkeling.

Voor meer informatie: 088-5306010 | www.hoortoestelbenelux.nl | www.batterybenelux.nl/hearing