Geslaagd AuDidakt Audicienscongres & HoorzorgBeurs 2024

Was u ook in de Evenementenhal Gorinchem afgelopen zaterdag 8 of maandag 10 juni? Met twee uitverkochte edities van het Audicienscongres & HoorzorgBeurs kan het team van AuDidakt tevreden terugkijken. Ook het Earline-team was van de partij, als mediapartner én met een eigen fotobooth. Miranda heeft meer dan 50 portretfoto’s mogen maken! Ook vertelden wij u graag wat meer over ons productiehuis LT Productie. Als kers op de taart namen onze jonge Earliners Nora en Daan voor een dagje onze Instagram en de LinkedIn-pagina’s van Earline en AuDidakt over.
Bekijk hier de Aftermovie:
Om kwart over 10, 11 en 12 en om kwart voor 2 en kwart voor 3 liep de HoorzorgBeurs leeg en was het tijd voor de Expertsessies in drie congreszalen. Op de HoorzorgBeurs zelf was er nog een extra (Hoor)expertsessie door Per Gisolf met als thema ‘Optimaal functioneren met veranderend gehoor’. Andere interessante onderwerpen waren AI in de hoorzorg, Werkplekruis, Het vernieuwde StAr-handboek, Auracast, Van ruis naar rust, Verbindingen tussen gehoor en geheugen en een Panelgesprek over de toekomst van hoorzorg onder leiding van Anne Venneri en Jos Kelderman.
Al met al twee geslaagde dagen waar ook veel genetwerkt werd en waar je wat zuurstof kon krijgen in de Bellman Boost Bar, prijzen kon winnen bij het Rad van Hans, een foto kon maken in het kader van de Unitron Vivante experience, popcorn kon scoren bij Beter Horen, een VR-experience bij Oticon beleefde en een ijsje schepte bij Specsavers.
#ikhoorjegraag
Voor meer info over LT Productie: www.ltmedia.nl