Geslaagde seminars AuDidakt in NBC Nieuwegein


De twee seminars van AuDidakt met als thema ‘Communicatie: de klant centraal’ zijn achter de rug. In totaal 900 audiciens reisden af naar het NBC in Nieuwegein op zaterdag 19 september en maandag 28 september. 

Voorzitter van AuDidakt, Funs Janssen, vertelde dat een vakman nooit klaar is met leren. Hij vormt samen met Ria Harks en Jos ter Haar het bestuur. Heel bijzonder was de presentatie van Jacqueline Maschino en Margreet Joosen, die hun ervaringen deelden over hoe zij hun slechthorendheid beleven, wat het echt met je doet. Van vooroordelen waar zij tegenaan lopen tot ‘wij zijn niet onze audiogram, maar we zijn mensen’. Maar ook over het belang dat zij hechten dat elke audicien tenminste Nederlands Met Gebaren kent.

Na de korte break vertelde Wim Soede over de pilots rond het Hoorprotocol 2.0 en lichtte hij, aan de hand van audiogrammen en praktijkvoorbeelden, toe welke kwaliteit we willen bereiken met audiometrie en gehooraanpassing. 

Na een heerlijke lunch vertelde Conny Polleunis, verantwoordelijk voor de expertisecentra van Schoonenberg Hoorcomfort over vakmanschap, klanttevredenheid en de tools die we hebben om als vakman te leveren wat de klant denkt. Vervolgens gaf Berend Buys Ballot een blik in de toekomst van zorg en welzijn in Nederland en volgde een interessante interactieve sessie over de veranderende wereld en de veranderende audicien.

De nieuwe stichting AuDidakt heeft met deze seminars een prima vervolg gegeven aan de StAr-seminars. Earline is heel benieuwd naar vervolgseminars van AuDidakt!

Voor meer informatie en presentaties: www.audidakt.nl