GN Hearing en Google hebben baanbrekend nieuws!

GN Hearing -wereldleider op het gebied van hoortoestellen met connectiviteit- en Cochlear -wereldleider op het gebied van implanteerbare hooroplossingen- hebben samen met Google baanbrekend nieuws.

Sinds 3 september is het mogelijk om directe streaming van muziek, telefoongesprekken en ander geluid aan te bieden aan mensen met hoorverlies. Voor het eerst kan geluid direct gestreamd worden vanaf compatibele Android-apparaten naar ReSound-hoortoestellen met behulp van Bluetooth Low Energy.

“We zijn een partnerschap aangegaan met enkele van de meest toonaangevende technologiebedrijven ter wereld om innovatie te bieden waarin de gebruiker centraal staat. Mensen met hoorverlies kunnen nu de hele dag moeiteloos streamen en eenvoudig contact maken met mensen ”, zegt Jakob Gudbrand, CEO en president van GN Hearing.

De nieuwe technologie is gebaseerd op een recente specificatie van hoortoestellen, Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA) op Bluetooth Low Energy Connection-Oriented Channels, die Google heeft ontwikkeld in samenwerking met GN Hearing en Cochlear.

Meer informatie

www.gn.com