Gordon kampt met gehoorbeschadiging (video)

Het is niet de enige reden dat Gordon stopt met zingen, maar de gehoorbeschadiging die de zanger overhield aan zijn ongeluk in Griekenland, droeg wel bij aan de beslissing zijn zangcarrière aan de wilgen te hangen.

De zanger en presentator gebruikt dit jaar om na 25 jaar afscheid te nemen van zijn een zangcarrière. Bij Evers Staat Op op radio538 doet hij uit de doeken wat hem daartoe aanzette.

“Ik heb het nog nergens verteld, maar sinds het auto-ongeluk in Griekenland is er veel veranderd. Ik heb er uiteindelijk toch een gehoorbeschadiging aan overgehouden”, verklaart Gordon aan Edwin Evers. “Ik hoor m’n eigen stem in m’n hoofd. Ik weet dus nu wat iedereen rond mij hoort”, grapte de zanger. “Als je zingt is het echt kut.”

Medicijnen
Ook is zijn stem in slechtere conditie geraakt door bepaald medicijngebruik. “Ze hebben mij vijf jaar lang een middel gegeven waardoor mijn stem wegging. Ik werd helemaal gek, want ik kon het niet thuisbrengen. Mijn stem is nu echt wel prima, maar het heeft natuurlijk in kwaliteit ingeboet door mijn levensstijl de afgelopen jaren.”

Gordon is blij dat hij zijn zangcarrière op deze manier kan afsluiten. Voor zijn nieuwe en laatste album Compleet, Volmaakt, Het Einde dook Gordon met Het Metropole Orkest de studio in. “Het klinkt ook echt als een finale album. Het is toch fantastisch als je zo kan eindigen?!”

bron: telegraaf.nl


http://content.tmgvideo.nl/embed/account=Kx1PKc/item=MQZJPK6SQEah/player=uxhACKXRaBoX/embed.html