Het podium van EUHA is uw podium!

Heb je net een geweldig idee voor een hoorproduct of -service gelanceerd? Of een spannend concept voor hoorzorg?

Heb je het idee en wil je aan de slag, maar heb je nog een platform nodig om dit idee te presenteren of om belangrijke contacten te leggen?
Dit jaar biedt EUHA u voor het eerst de mogelijkheid om dit alles te presenteren in het centrum van de branchebeurs in de EUHA Live Area! De EUHA Live Area biedt 200 vierkante meter presentatie- en communicatieruimte. Nieuwe ideeën en spannende onderwerpen uit wetenschap en praktijk worden hier gepresenteerd.

EUHA biedt start-ups nu de mogelijkheid om zich gratis te presenteren. Er is de mogelijkheid om zich te presenteren in de Start Up Corner en op het podium met korte presentaties en om permanente contacten te leggen. Daarnaast worden de onderwerpen vooraf gecommuniceerd via social media en de EUHA app!

Dit project is nieuw terrein voor de EUHA. Het wordt dus spannend voor iedereen.
Stuur EUHA simpelweg een korte beschrijving van je idee, je project of je start-up. Stuur het rechtstreeks naar Managing Director Tobias Bartels ([email protected]) of via de sociale kanalen. EUHA kijkt ernaar uit om je ideeën te horen en hoopt samen met jou een spannend project te kunnen organiseren voor de bezoekers.

Stuur voor eind juni in!

Tags: