High Definition technologie voor het oor

Afgelopen december heeft Hansaton een nieuwe chip generatie met de naam Ease HD geïntroduceerd.

Een unieke en precieze luisterervaring van ongeëvenaarde kwaliteit speciaal voor het nieuwe horen op de private markt.

De geavanceerde Ease HD serie is exclusief voor die consument, die het optimale uit zijn gehoor wil halen zonder te worden beperkt door regelgeving van de zorgverzekering.

Maximale efficiëntie
Door toepassing van de nieuwste technieken heeft de Ease HD serie een duurzame streaming ontwikkeld met High Definition geluidskwaliteit en een gunstiger stroomverbruik.

Maximaal comfort
Het nieuwe AutoSurround HD herkent nog meer verschillende luistersituaties en kan zo de perfecte keuze maken in elke omstandigheid. Surround Superviser classificeert op basis van 30 meetpunten welke parameters in combinatie met AutoSurround gebruikt worden om het ruimtelijk horen in elke denkbare situatie snel en correct te kunnen weergeven.

Maximaal horen
Als er sprake is van Dead Regions pakt de SoundRestore technologie middels frequentie compressie de hoge tonen aan en plaatst deze elegant en efficiënt in de hoordynamiek van uw klant.

Heeft u interesse in het nieuwe HANSATON concept voor de ZN en PV markt, wenst u prijsinformatie of wilt u anderszins meer informatie? Klik dan hier.

www.hoortoestelbenelux.nl