Hoorexpert lanceert ringleidingversterker


Als eerste leverancier introduceert Hoorexpert een ringleidingversterker (tot 50 vierkante meter) met zowel analoge als digitale audio-aansluitingen.

Steeds meer tv-toestellen zijn uitsluitend voorzien van digitale aansluitingen als HDMI, Coax of Optical. Tot nu toe waren ringleidingsystemen in dit soort gevallen alleen nog aan te sluiten met een speciale convertor die de digitale signalen omzet naar analoge signalen.

Hoorexpert brengt hier verandering in met het LA-240 ringleidingsysteem. Hierin is de nieuwste techniek verwerkt én hij is voorzien van een afstandsbediening waarmee eenvoudig volume en toonhoogte kunnen worden aangepast en een keuze kan worden gemaakt uit TV of een andere aangesloten audiobron, zoals een HiFi-systeem of Multi Media PC.

De LA-240 is voorzien van 2 analoge aansluitingen en 1 digitale aansluiting, waarbij kan worden gekozen uit een Coax-signaal of optische aansluiting. 

De adviesconsumentenprijs van de LA-240 is € 185,- inclusief 21% BTW. De LA-240 vervangt per direct de voorgaande modellen LA-215 en LA-220.

Kijk voor meer informatie op: Ringleiding / FM / Infrarood systemen