Hoortoestel met superhelden

Het stond in de telegraaf, het AD, in Metronieuws, werd volop gedeeld via social media en zelfs de Linda pikte het op. de britse sarah ivermee wordt als supermama neergezet en terecht, want zij zorgde ervoor dat haar zoon freddie zich zekerder voelt met zijn hoortoestel door er hippe versieringen aan toe te voegen.

Freddie was pas drie maanden oud toen bleek dat hij een hoortoestel nodig heeft. Al vrij snel ontdekte zijn moeder dat het aanbod voor leuke toestellen niet groot was, maar dit was ook niet nodig want het deed zijn werk en haar zoon had er geen moeite mee. Toen Freddie vier jaar werd en naar school ging, werd het iedere dag meer een strijd, want hij voelde zich onzeker en bang met zijn hoortoestel. Ook een doof vriendinnetje herkende dit. Dit was het moment dat Sarah besloot van het hoortoestel een cool accesssoire te maken.

Dat ziet er gaaf uit hoor, die custom-made stickers van haar bedrijf Lugs met bloemetjes, voetbalclubs, Frozen, Minions en nog veel meer. Ook geschikt voor cochleaire implantaten, te bestellen via de webshop: www.mylugs.co.uk