Informatiebijeenkomst voor iedereen die een CI overweegt


Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? Bent u zwaar slechthorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? Misschien komt overweegt u een cochleair implantaat.

MED-EL biedt een informatiemiddag waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden. Cochleaire implantaten zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind.

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht. Wij geven uitleg over het systeem en dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen. U bent van harte welkom op het MED-EL Care Center in Nieuwegein.

Meer informatie en aanmelden

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden op 15 september van 14:00 tot 17:00 in het MED-EL Care Center te Nieuwegein, Weverstede 51-B. Het MED-EL Care Center is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tijdens de informatiebijeenkomst zijn hoorhulpmiddelen en een schrijftolk aanwezig. MED-EL zorgt ervoor dat de koffie en thee klaarstaat. Neem gerust iemand mee, bij MED-EL verheugen ze zich op uw bezoek!

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected], bellen met 085-7600167 of via de website www.medel.com/nl/care-center

MED-EL Care Center Nieuwegein
Weverstede 51 B
3431 JS Nieuwegein