KIND HOREN verkoopt winkel Breda

Distributeur KIND HOREN heeft zijn enige en gelijknamige audicienswinkel per 1 februari 2022 verkocht. De winkel in het centrum van Breda wordt overgenomen door een zelfstandig audiciensbedrijf.

Geen eigen retail locatie

KIND HOREN heeft de strategische keuze gemaakt om, als distributeur, uitdrukkelijk geen eigen retail locaties en/of financiële banden hiermee te hebben. Met de aanstaande verkoop van de enige eigen audicienswinkel in Breda voegt KIND HOREN de daad bij het woord. Jeroen Douw, Commercieel Directeur bij KIND legt uit: ‘Als distributeur van Starkey doen we er alles aan om onze klanten volledig te ondersteunen. We zien er daarom ook niks in om eigen winkels te hebben. Ook niet als het er maar één is. Dit past niet bij onze filosofie’.

Ambitieuze plannen

Als distributeur van Starkey Hearing Technologies heeft KIND HOREN ambitieuze plannen: ‘Recentelijk hebben we ons verkoopteam uitgebreid en de komende periode zullen we onze marketingactiviteiten opschalen. We zijn klaar voor de toekomst. De komende maanden zullen er wederom hele mooie Starkey producten worden geïntroduceerd die de markt wederom zullen opschudden, aldus Jeroen.’

Over KIND HOREN

KIND HOREN is een leverancier van hoogwaardige audiologische producten. Het bedrijf heeft de exclusieve distributierechten van het Amerikaanse merk Starkey Hearing Technologies voor de Benelux. Naast Starkey levert KIND de producten van audifon en is het bedrijf de drijvende kracht achter het initiatief Beengeleiding.info.