Kom ook naar de Optitrade Audiologie Marathon!

Maandag 23 november vindt bij Inn Style in Maarssen de inmiddels bekende Optitrade Audiologie Marathon plaats.

Voor audiciens dé gelegenheid in één dag te worden bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in de audiologiemarkt. De laatste jaren is deze markt op z’n zachtst gezegd zeer ‘dynamisch’ en de situatie is nu zó dat degene met het grootste uithoudingsvermogen én de beste strategie zal overwinnen.

Innovatieve presentaties, nieuwe productontwikkelingen

Tijdens de Audiologie Marathon 2015 wordt een flink aantal presentaties verzorgd door leveranciers. Zij laten hier niet alleen hun productontwikkelingen zien, maar doen ook strategieën uit de doeken waarmee de uitdagingen in de markt kunnen worden aangegaan.

In de presentaties staan uiteenlopende actuele thema’s centraal die u zullen inspireren én aan het denken zetten over uw huidige werkwijze. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: is CIC een compromis of een totale hooroplossing; ZN categorieën vs. de particuliere markt; online leads genereren; de mogelijkheid klanten in hun eigen omgeving meer te laten uitproberen.

Klik hier om het complete programma van sprekers en onderwerpen te zien.

Leveranciersstands

Maar liefst 15 leveranciers zijn tijdens de Marathon aanwezig met een eigen stand waar u terecht kunt om vragen te stellen of van gedachten te wisselen:

Battery Benelux, Bernafon, Comfort Audio, DGS Diagnostics, GN Hearing, Hoorexpert, Hoortoestel Benelux, Optihear, Oticon, Phonak, Sennheiser, Sivantos, Starkey, Unitron, Veenhuis Medical Audio


Afsluiting door Dr. Ir. J.A.P.M. de Laat van het LUMC

De dag wordt volgens goede traditie afgesloten door Jan de Laat van het LUMC, die op zijn bekende wijze kanttekeningen plaatst bij de huidige ontwikkelingen en nieuwste innovaties. Hoe kijkt hij aan tegen de actuele ontwikkelingen waarbij hoorzorgkwaliteit verder onder druk komt te staan?


StAr-punten

Bezoekers van de Optitrade Audiologie Marathon 2015 krijgen 30 StAr-punten.


Aanmelden

Klik hier om u aan te melden. Wilt u meer weten over de Optitrade Audiologie Marathon 2015? Neem dan contact op met uw accountmanager van Optitrade of met Pim Föster via T. +31 ((0)30 634 31 32.