Legendarische gitarist Paul Gilbert benoemd tot Phonak Global Brand Ambassador

Phonak is verheugd om de legendarische gitarist Paul Gilbert te introduceren als officiële Global Brand Ambassador. In deze hoedanigheid zal Gilbert zich richten op het vergroten van het publieke bewustzijn over de gezondheid van het gehoor, het bestrijden van het stigma dat geassocieerd wordt met gehoorverlies en het benadrukken van het belang van hoortoestellen. Hij zal actief deelnemen aan communicatieactiviteiten via de pers en sociale media om deze doelen te verdedigen. Daarnaast zal Gilbert verschillende initiatieven inspireren om de toewijding te laten zien van Phonak aan de ontwikkeling van holistische hooroplossingen die mensen in staat stellen zinvolle sociale interacties aan te gaan.

“We zijn verrukt Paul te mogen verwelkomen als Phonak’s nieuwste Global Brand Ambassador”, zegt Oliver Frank, Vice President van Phonak Marketing. “Zijn buitengewone vermogen om met fans over de hele wereld in contact te komen via muziek maakt van hem een overtuigende pleitbezorger voor het belang van een gezond gehoor. Pauls persoonlijke ervaring met gehoorverlies en zijn reis met hooroplossingen voegen diepte en authenticiteit toe aan zijn pleidooi. We zijn ervan overtuigd dat Paul’s geloofwaardigheid en innemende aanwezigheid de aandacht van mensen zal vestigen op deze kritieke kwestie. We zijn verheugd om met Paul samen te werken terwijl we onze missie voortzetten om een wereld te creëren waarin het leven voor iedereen aangenamer is”.

Paul Gilbert is een succesvolle Amerikaanse heavy metal- en hardrockgitarist en wordt beschouwd als een van de beste muzikanten aller tijden. Hij is algemeen bekend als medeoprichter van Mr. Big met de wereldwijde nummer 1-hitsingle “To Be With You” en als lid van de in Los Angeles gevestigde band Racer X. Na een muziekcarrière van vier decennia, is Gilbert openhartig over zijn gehoorverlies als gevolg van jarenlange blootstelling aan hard geluid van gitaarversterkers. Naast het verspreiden van het bewustzijn over gehoorverlies, hoopt Gilbert dat zijn samenwerking met Phonak een licht zal schijnen op het belang van het dragen van hoortoestellen en het normaliseren van het gebruik van hoortechnologie die helpt bij betere communicatie en begrip.

Paul Gilbert: “Iedereen met gehoorverlies heeft een uniek verhaal. Ik deel graag mijn verhaal, inclusief hoe mijn Phonak-hoortoestellen me hebben geholpen sinds ik ze meer dan 10 jaar geleden begon te dragen. Mijn hoortoestellen zijn van vitaal belang om verbonden te blijven met mijn gezinsleven. En omdat ik optreed en muziekles geef, kan ik mijn gitaarversterker op een lager volume zetten, zonder dat ik het moet opvoeren om elk detail te horen. Ik werd geïnspireerd om hoortoestellen te proberen door het gepassioneerde advies van een vriend die ook Phonak-hoortoestellen droeg. Hij zei dat het mijn leven zou veranderen en hij had gelijk!”

 

Bron: Hearing Tracker

Tags: