Lezanie Tietze benoemd tot nieuwe General Manager van Audmet

Na een lang en succesvol dienstverband van ruim 46 jaar gaat Ton Heijman, General Manager van Audmet B.V, per 1 oktober 2020 met pensioen. Na een grondige wervingsprocedure is in Lezanie Tietze een waardige opvolger voor Ton Heijman gevonden. Tietze is momenteel General Manager voor Demant in Zuid-Afrika. Bij Audmet zal zij verantwoordelijk worden voor alle wholesale activiteiten van de Demant Group in Nederland en België. Deze activiteiten beslaan zowel hoortoestellen, medische implantaten als diagnostiek, met o.a. de merken Oticon, Bernafon, Oticon Medical, Diatec, Sonic en Philips Hearing Solutions.

Lezanie Tietze heeft Demant in Zuid-Afrika sinds 2010 met succes geleid en is erin geslaagd om zowel solide bedrijfsresultaten als een zeer betrokken multibrand organisatie te creëren in een uitdagende omgeving. Ze heeft een bachelor in Communicatie Pathologie (Spraaktherapie & Audiologie) en een MBA aan de Universiteit van Pretoria. Ze heeft eerder gewerkt als audioloog binnen de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk en ze had een eigen praktijk in Zuid-Afrika, voordat ze in 2006 bij Oticon in dienst trad als accountmanager.

De nieuwe positie van Lezanie Tietze als General Manager bij Audmet zal vanaf 1 september 2020 van kracht zijn. Tietze zal zich voor deze positie permanent in Nederland vestigen, samen met haar gezin. Na afronding van een verplichte periode van zelfquarantaine bij aankomst in Nederland, zullen haar formele verantwoordelijkheden ingaan. Tot die tijd blijft Ton Heijman formeel verantwoordelijk voor de wholesale activiteiten van de Demant Group in Nederland en België.

Afscheidsreceptie Ton Heijman op 22 september

Op dinsdag 22 september neemt Ton Heijman met een receptie persoonlijk afscheid van de hoorbranche en de relaties die hij hier in de loop der jaren heeft opgebouwd. De afscheidsreceptie vindt plaats in het Rosarium Amstelpark te Amsterdam, van 15.30 tot 18.00 uur (verdeeld over twee tijdslots). Tijdens de receptie zal ook Lezanie Tietze aanwezig zijn en is er gelegenheid met haar kennis te maken.

Aanmelden voor de receptie is verplicht en kan via:

www.forms.office.com