Libra Revalidatie & Audiologie loopt voorop met ISO voor de zorg

Libra Revalidatie & Audiologie heeft als eerste Nederlandse revalidatiecentrum en als centrum voor gehoor, spraak en taal de certificering ISO 9001 voor de zorg (EN 15224) verkregen.

Met deze Europese norm laat Libra R&A zien dat de kwaliteit van de dienstverlening op internationaal niveau mee telt. De norm omvat de standaard eisen van de algemene ISO 9001 certificering. Deze zijn echter aangepast aan de specifieke context van zorg en welzijn, waardoor veiligheid en veiligheidsmanagement veel aandacht krijgen.

ISO heeft de elf kenmerken van het kwaliteitsmanagementsysteem opgesteld vanuit het oogpunt van de cliënt. Hierdoor heeft het systeem een heldere focus en is een unieke en goede insteek van het systeem gerealiseerd. De certificering van Libra Revalidatie & Audiologie betreft zowel de locaties voor revalidatie als die van gehoor, spraak en taal.

Meer over kwaliteit

Naast de ISO voor de zorg bezit Libra R&A het keurmerk van de FENAC (branchevereniging voor audiologie). Het FENAC-keurmerk laat zien dat voldaan wordt aan voor audiologie specifieke normen. Het keurmerk Blik op Werk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van Libra R&A bij het vinden en behouden van (gezond) werk.

www.libranet.nl