MED-EL CI informatiebijeenkomst 18 april

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? Bent u zwaarhorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? Misschien overweegt u een cochleair implantaat. MED-EL biedt op 18 april om 13.30 uur een informatieavond waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden.

Cochleaire implantaten zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind. Tijdens de informatiebijeenkomst worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht. MED-EL geeft uitleg over het systeem en dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor vragen.

Meer informatie en aanmelden

De informatiebijeenkomst vindt plaats in het MED-EL Care Center te Nieuwegein, Weverstede 51-B, en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tijdens de informatiebijeenkomsten is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Neem gerust iemand mee, MED-EL verheugt zich op uw bezoek! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected], te bellen met 085-7600167 of via de website: www.medel.com/nl/care-center.