Met trots presenteert Phonak u de Bolero V en de CROS II


In januari heeft Phonak Venture, het nieuwe platform van Phonak, in Nederland geïntroduceerd met de Audéo V. De reacties op deze nieuwe toestellijn zijn niet anders dan enthousiast te noemen.

Phonak Bolero V

Nu komen ze met het nieuwe AHO-model van dit platform, de Bolero V. De gerestylde Bolero V is beschikbaar in drie modellen voor een breed scala aan gehoorverliezen: Bolero V-M, Bolero V-P en de Bolero V-SP en verkrijgbaar in de bekende vier technologie categorieën (V90, V70, V50 en V30). 

Ook in de Bolero V (net als in de Audéo V) biedt Phonak nu de Tinnitus Balance ruisgenerator voor toepassing bij Tinnituspatiënten. Ook de Bolero V onderscheidt zich door AutoSense OS de nieuwe automaat van het Venture platform.

Phonak CROS II

De nieuwe CROS II AHO modellen zijn speciaal ontwikkeld om te werken met het nieuwe streaming systeem van Venture. Hiermee wordt een CROS-aanpassing tot 30% zuiniger, waardoor de levensduur van de batterij aanzienlijk wordt verlengd. Bovendien ondersteunt de CROS II nu onder andere StereoZoom, gebaseerd op de Binaural VoiceStream Technology. 

De CROS II is leverbaar als achter het oor model met een 312 en een 13 batterij en nu ook aan te passen met een toonbocht en oorstukje. Natuurlijk blijft de CROS-slimtube ook beschikbaar. De CROS II werkt alleen met Venture-toestellen.

De Bolero V en de CROS II staan niet in de hoortoesteldatabase. Alle genoemde modellen (m.u.v. de Bolero V-SP) zijn nu leverbaar. De Bolero V-SP zal de eerste week van Juni leverbaar zijn.

Kijk voor meer informatie op www.phonak.nl