Nieuw: Future Friday op het EUHA Congress!

Het 64e Internationale Congres voor Audiologen heeft dit jaar een bijzonder hoogtepunt te bieden: “Future Friday” – een dag exclusief gewijd aan toekomstgerichte onderwerpen die gericht zijn op gehoorapparaat technologie. De Europese Unie van “Hörakustiker” (EUHA) en de Duitse brancheorganisatie voor hoortoestelindustrie (BVHI) zullen gratis informatie verstrekken over innovatieve kwesties, trends en toekomstige ontwikkelingen. Bezoekers aan beurzen en congresafgevaardigden krijgen de kans om deel te nemen aan deze evenementen op vrijdag 18 oktober 2019, tegelijkertijd met het congreslezingenprogramma.

Een aantal exposanten biedt ’s ochtends fast-track presentaties op hun stands in de vakbeurs, met onder meer onderwerpen als de nieuwste generatie energieceltechnologie, eAudiology, beengeleidingsgehoorsystemen of moderne sensortechnologie. Voor allen die tijd hebben, zullen exposanten informatie aanbieden over “Sterke en loyale klantenrelaties: een factor van succes voor de toekomst?”, “De poort naar gezondheid, welzijn & informatie”, of een “Hersenen gestuurd gehoorapparaat”.

Zodra de vakbeurs op Future Friday om 14.00 uur sluit, ligt de focus op de presentaties en workshops die gratis worden aangeboden door de hoortoestelindustrie. Deze evenementen zullen gelijktijdig worden uitgevoerd met het reguliere conferentieprogramma. De toekomstgerichte presentaties omvatten innovaties, schetsen visies en introduceren nieuwe problemen zoals kunstmatige intelligentie, bimodale hooroplossingen of remote finetuning. Op vrijdagmiddag is er volop gelegenheid om met innovatieve ideeën om te gaan. Het zal niet lang duren voordat deelnemers zich realiseren dat de toekomst nu begint!

Meer informatie

https://www.euha.org/kongress/future-friday/