Nieuw tijdens EUHA 2024: EUHA-Live Area

Het 68e Internationale Congres van EUHA staat gepland van 16 tot 18 oktober 2024. Voor het eerst zal er een centrale ontmoetings- en netwerkruimte zijn, inclusief een podium (‘EUHA-Live Area’), gelegen binnen de beursvloer in hal 6. Denemarken zal dit jaar optreden als partnerland voor het evenement. De opening van het congres en de beursvloer, waarvoor al meer dan 120 bedrijven zich hebben geregistreerd, zal plaatsvinden op woensdag 16 oktober 2024 om 9:15 uur, op het podium. Deelnemers en exposanten worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

 

EUHA-Live Area

De toevoeging van de EUHA-Live Area versterkt de band tussen het congres en de beursvloer nog meer. Via een koptelefoonsysteem kunnen deelnemers informatie krijgen over onderwerpen zoals het partnerland, training/jong talent, hoortoestellen en start-ups. Voor het eerst krijgen start-ups dit jaar de kans om zich te presenteren op het evenement. Ze kunnen het infopunt gebruiken voor individuele gesprekken en het podium om hun start-up ideeën te presenteren. Start-ups die geïnteresseerd zijn om deel te nemen, moeten zich vóór 30 juni 2024 aanmelden bij Tobias Bartels, de directeur van EUHA, via [email protected], met een beschrijving van hun bedrijfsidee.

 

 

Vrijdag = Future Friday

Vier spannende keynotes over belangrijke toekomstgerichte onderwerpen zullen worden gepresenteerd op 18 oktober vanaf 14:00 uur. Zo zal Theresa Schleicher, economisch thought leader en retail expert, spreken over de toekomst van retail en consumenten. Prof. Dr. David Matusiewicz, expert in digitale gezondheid, zal inzichten delen over de digitale transformatie in de gezondheidszorg. Niemand mag deze en twee andere Future Friday hoogtepunten missen!

 

Industrietentoonstelling

Informatie over de beursvloer is beschikbaar via: www.ausstellung-euha.org. Het interactieve halplan met de exposanten van 2024 zal hier binnenkort tevens beschikbaar zijn.

 

www.euha.org

Tags: