Nieuwe geavanceerde Siemens apps

Met de nieuwe Siemens apps kunnen hoortoesteldragers de laatste generatie binax toestellen discreet bedienen. 

Bovendien is het mogelijk om met de nieuwe binax demo app alle nieuwe features te demonstreren aan uw klanten! Alle apps zijn beschikbaar voor Android en iOS besturingssystemen en verkrijgbaar in de Google play store en Apple App store.

touchControl app

Met de touchControl app kunnen uw klanten discreet en eenvoudig de luisterprogramma’s en het volume van hun hoortoestellen aanpassen via hun Android- en iOS smartphones. 

Ook hebben uw klanten door middel van deze app de mogelijkheid om hoge en lage tonen te regelen en eventueel het tinnitusnoiser niveau te verhogen en te verlagen. De bediening werkt direct naar de hoortoestellen, zonder tussenkomst van een extra streamer.

Bekijk onderstaande video voor de mogelijkheden:
www.youtube.com/watch?v=0GxLC8ZFagk

easyTek app

De easyTek app werkt samen met de nieuwe easyTek™ en biedt nog meer functionaliteiten dan easyTek™ alleen. De app maakt een uitermate discrete en eenvoudige bediening van hoortoestellen mogelijk, waarbij de slechthorende de focusrichting van de hoortoestellen gemakkelijk en nauwkeurig naar wens kan aanpassen.

Bekijk onderstaande video voor de mogelijkheden: 
www.youtube.com/watch?v=y7VCLMcKZLQ

binax demo app

Met de binax demo app kunt u uw klanten realtime het effect van de nieuwe binax features laten ervaren. Deze app is speciaal ontwikkeld voor de hoortoestelspecialist.