Nieuwe informatie bijeenkomsten voor iedereen die een CI overweegt


Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? Bent u zwaarhorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? Misschien overweegt u een cochleair implantaat.

MED-EL biedt informatieavonden aan waarin alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht worden. Cochleaire implantaten zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht. MED-EL geeft uitleg over het systeem en dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomsten zijn kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen. U bent van harte welkom op het MED-EL Care Center in Nieuwegein.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Di 18 april: 13:30 – 16:30
  • Di 13 juni: 19:00 – 22:00
  • Do 14 sept: 13:30 – 16:30
  • Di 7 nov: 19:00 – 22:00

Meer informatie en aanmelden
De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het MED-EL Care Center te Nieuwegein, Weverstede 51-B, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Tijdens de informatiebijeenkomsten is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. MED-EL zorgt ervoor dat de koffie en thee klaarstaat. Neem gerust iemand mee, bij MED-EL verheugen zij zich op uw bezoek!

Gelieve aan te melden door een email te sturen naar [email protected], bellen met 085-7600167 of via de website www.medel.com/nl/care-center.