NOIZEZZ en Jaap van Zweden samen in bewustwordingscampagne belang gehoorbescherming

NOIZEZZ, de fabrikant van oorstukjes, gehoorbescherming en specials uit Hoofddorp, is gestart met een nieuwe bewustwordingscampagne waarin gehoorbescherming centraal staat. De campagne wordt ondersteund door Jaap van Zweden. Als musicus, chef-dirigent en artistiek leider weet Van Zweden hoe belangrijk geluidskwaliteit en gehoorbescherming zijn.

Als musicus en chef-dirigent onderschrijft Jaap van Zweden de noodzaak van gehoorbescherming. Van Zweden: “Het belang van goede gehoorbescherming wordt lang niet overal onderkend. Zeker onder jongeren wordt slechthorendheid nog te veel gezien als een probleem van ouderen. Maar iedere professional in de muziekwereld weet dat schade aan je gehoor door harde geluiden sneller ontstaat dan je denkt. Samen met NOIZEZZ willen we het taboe op bescherming doorbreken. Er zijn tegenwoordig zo veel mooie producten om zowel je gehoor te beschermen als de kwaliteit van geluid te behouden. NOIZEZZ heeft perfect passende oplossingen die zij combineert met unieke filtertechniek. Door middel van de juiste filters heb je beste bescherming en kan je optimaal musiceren zonder verlies aan kwaliteit en een uitstekende spraakverstaanbaarheid”. NOIZEZZ heeft sinds de oprichting in 2009 het productassortiment van gehoorbeschermers en oorstukjes verder geoptimaliseerd. Samen met audiciens en verschillende andere belanghebbenden in de markt werkt zij actief aan de preventie van gehoorschade en het verlagen van de drempel voor de jongere generatie. Optimale geluidsbeleving is altijd het uitgangspunt gebleven. Aaltje en Jaap van Zweden zijn de initiatiefnemers van Stichting Papageno. De inzet van Van Zweden voor kinderen en jongeren met Autisme wordt door NOIZEZZ van harte ondersteund. De wereld van muziek, maatschappelijk betrokkenheid en de bewustwording voor het belang van goede hoorzorg maakt de combinatie tussen Jaap van Zweden en NOIZEZZ een mooie stap in het bereiken van ons gezamenlijke doel.

Mark van Dijk, CEO NOIZEZZ: “Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en maximaal laten genieten van geluid, dat is onze missie. Met Jaap van Zweden als ambassadeur willen wij de belangrijke groep van muziekliefhebbers en professionals aanspreken. Met speciaal ontworpen gehoorbeschermers kan tegenwoordig het gehoor optimaal beschermd worden, terwijl de muziekbeleving volledig blijft behouden. En die beleving en bescherming zijn natuurlijk prima door te trekken naar alle andere beroepsgroepen en hobby’s waar geluid, al dan niet hard of langdurig, een factor is. En als iemand kan vertellen hoe belangrijk je gehoor is, dan is het Van Zweden. Als muziek je passie is, is je gehoor je belangrijkste instrument”.

Voor meer info: +31 (0)23 5544010, www.noizezz.eu