Omega en Marcolin Group kondigen partnerschap aan


Omega en Marcolin Group zijn een exclusieve samenwerking overeengekomen om OMEGA zonnebrillen te produceren. De eerste zomercollectie zal vanaf august 2016 exclusief beschikbaar zijn in OMEGA boetieks over heel de wereld.

De inspiratie voor de collectie komt van de rijke geschiedenis van OMEGA en haar prachtig ontwerp. Dat heeft tal van esthetische en technische design details mogelijk gemaakt die el stuk uniek maken.

Omega en Marcolni Group hebben nauw samengewerkt om de eyewear collectie vorm te geven. Hun gedeelde bekommernis voor kwaliteit, luxe en precisie heeft ervoor gezorgd dat de hoogste standaard van het product werd bereikt.

Beide groepen zijn bekend voor hun principes inzake innovatie en vooruitstrevendheid. Met die waarden in het achterhoofd was het een bewuste keuze klanten nieuwe producten aan te bieden met originele accenten.

Raynald Aeschlimann, Voorzitter & CEO van Omega, verklaarde: “Dit is een belangrijke stap voor Omega omdat het ons merk naar nieuwe domeinen van creativiteit leidt. Met onze lange geschiedenis is er een ware ‘brand substance’ en authenticiteit. We hebben ervoor gezorgd dat die goed vertegenwoordigd is in elk paar zonnebrillen. Het was ook gunstig om dit project te delen met Marcolin group, aangezien hun hernieuwde expertise en background van hoogstaande merken het mogelijk heeft gemaakt om prachtige producten te maken. Voor klanten is dit een kans om nieuwe wegen te vinden om onze persoonlijke stijl en passie voor ons merk uit te drukken”.


Maurizio Marcolin, Style and Licensing Officer Marcolin Group, bevestigde: “We zijn zeer verheugd om deze overeenkomst te hebben gesloten met OMEGA en trots om geselecteerd te zijn als partner in het debuut van het bedrijf in de wereld van eyewear. Het is een bevestiging van onze unieke mogelijkheid om de DNA van het merk te interpreteren en over te zetten naar design van elke eyewear stijl”.


Voor meer informatie: www.marcolin.com