Onderwijs en voortgezette beroepsopleiding waar en wanneer dan ook – dankzij EUHA TV!

Verder onderwijs en voortgezette beroepsopleiding waar en wanneer dan ook – dankzij EUHA TV! Vanaf nu zijn de gespecialiseerde lezingen op het 64e International Congress of Hearing Aid Acousticians beschikbaar op www.euha.tv.

EUHA TV, dat in 2016 werd gelanceerd, is gericht op het bieden van knowhow zodat mensen zich na het congres thuis op individuele onderwerpen kunnen verdiepen. Dit is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die bepaalde kwesties uitgebreider wil behandelen. Het helpt akoestische hoortoestellen om hun vaardigheden individueel en flexibel te verbeteren. De versies in de oorspronkelijke taal bevatten ook de presentatiedia’s.

EUHA-president Beate Gromke zegt: “EUHA TV is een stap in de toekomst. Niet alleen de service-uren voor onze klanten worden flexibeler, maar ook persoonlijke nascholing en geavanceerde beroepsopleidingsopties. Leden van onze branche kunnen tijdvakken gebruiken voor individuele kennisupdates – thuis, op reis, wanneer klantafspraken op korte termijn worden geannuleerd of wanneer de behoefte ontstaat om snel informatie over bepaalde onderwerpen te vinden. “

Voor EUHA-leden en houders van seizoenskaarten voor het EUHA-congres 2019 is de toegang tot EUHA TV gratis. Online toegang kan worden besteld door contact op te nemen met het EUHA-kantoor via www.euha.org of www.euha.tv. Niet-leden betalen 99,00 euro. Online toegang is open tot 30 september 2020. Bijdragen vanaf de opening van het congres zijn gratis beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is.