Oorwerk krijgt nieuwe General Manager

Martijn Straatman, de huidige General Manager van het audiciensbedrijf Oorwerk heeft recent besloten zijn toekomst een andere invulling te geven. In het nu komende jaar gaat hij een sabbatical nemen. Zijn opvolgster is Angelique de Wit.

Martijn Straatman is één van de oprichters geweest van Oorwerk.

Angelique de Wit is voor velen in de audiologiebranche een bekende. Zij heeft uiteenlopende functies vervuld bij Siemens Audiologie, Comfort Audio, Sonova (Unitron) en Specsavers. Met haar jarenlange ervaring in de audiologische branche, zowel in Groothandel als Detailhandel, is deze stap een logische en één die passend is.

Martijn Straatman blijft nog wel actief op de achtergrond om de overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen.

Over Oorwerk

Oorwerk viert dit jaar haar 15-jarig bestaan en heeft 31 winkels/ shop-in-shops in Nederland. De medewerkers van Oorwerk voelen zich verbonden door de passie voor het audiciensvak, transparantie en een zeer klantgerichte aanpak. Oorwerk heeft als missie haar klanten de best mogelijke hoorzorg te leveren.

Persoonlijk maatwerk

Bij Oorwerk staat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. De audiciens van Oorwerk gebruiken hun vakmanschap en inlevingsvermogen voor het leveren van het best mogelijke maatwerk.

Voor meer informatie neemt u contact op met

Angelique de Wit [email protected] Tel: +31 (0) 6 28278415